YDELSER

YDELSER

Kraniosakralterapi (KST) og Naturlig Ansigtsløftning (ALT)

Kraniosakralterapi

Om   |   Booking

Kranio-Sakral Terapi ( KST) er en blid behandling, hvor terapeuten benytter ganske små, præcise bevægelser til at balancere og justere kroppen.


Less is more – er et grundprincip indenfor KST. Jo mindre kraft vi benytter, jo lettere er det for kroppen at tage imod behandlingen, og dermed hjælpe den tilbage mod en bedre balance og funktion. Vi tvinger ikke kroppen til noget – vi assisterer og guider den. KST arbejder via nervesystemet og kommer dermed i kontakt med alle kroppens strukturer og funktioner.


KST er et fantastisk redskab til at skabe ro i nerve-systemet. KST anvendes bl.a. til at afhjælpe hoved-pine, svimmelhed, nakke- og rygsmerter, kæbe-spændinger, hjernerystelser, følelsen af manglende energi, søvnproblemer og vejrtrækningsbesvær.


En behandling starter altid med en samtale. Du fortæller lidt om dig selv, dine problematikker og dine forventninger til behandlingen. Herefter starter behandlingen. Som regel ligger du på briksen med tøjet på og slapper af, mens behandlingen foregår.


Selve behandlingen er meget blid og behagelig, men den går dybt. Du vil ofte føle dig meget afslappet efter behandlingen, så du får tid til at ”komme tilbage” igen, inden du forlader klinikken.

Details   |   Booking

Naturlig Ansigtsløftning

OM   |   Booking

ALT - Ansigtsløft uden kirurgi.


ALT også kendt som Ansigsløftningsteknik er en blid og nænsom bindevævsmassage hvor der arbejdes med hud, bindevæv, muskler og lymfesystem i både ansigt, hals, nakke og den øverste del af skuldrene.


Et ALT forløb består af 6 specifikke behandlinger. Behandlingerne begynder med en gennemgang af huden og det underliggende bindevæv. Herefter fortsætter processen i dybden ved metodisk at massere 97 muskler i ansigt, hals og nakke område for område.


Med ALT vil du opleve at;


• Behandlingerne løfter og vitalisere dit ansigt
• Linjer, furer og rynker glattes ud
• Huden bliver mere elastisk og ansigtet mere symmetrisk
• Du får en mere levende, sundere og smukkere udstråling


Mange vælger ALT-behandlinger for at se bedre ud, men bliver glædeligt overraskede over, hvor stor en effekt behandlingerne har på hele kroppen. Du vil se resultatet i ansigtet og føle velbehag og samtidigt opnå en oplevelse af ro og afspænding. ALT er en skøn kropsterapi.


ALT behandlinger giver ro og balance i nervesystemet og derfor har mange mennesker stor glæde af behandlingerne ved stress og angstlidelser.


Mange klienter oplever at ALT behandling har god effekt ved migræne, hovedpine, kæbespændinger, nakkesmerter, balanceproblemer, svimmelhed og tinnitus.


Din historie afspejles i dit ansigt og ALT kan derfor også meget fint supplere et arbejde på det indre plan.


Shellac

Details   |   Booking